|
admin
|
 |
« : Maj 22, 2009, 16:15:30 » |
|
Uwaga uwaga!
Ponieważ osiągnieliśmy wysoki poziom ilości odwiedzin, chcielibyśmy zachęcić naszych użytkowników do aktywniejszej współpracy. Nasza misja nie osiągnie sukcesu bez Was! Myślimy nad nagradzaniem aktywnych internautów. Bedą konkursy będą nagrody! Przy obecnej ilości zarejestrowanych użytkowników nawet co druga osoba ma szanse na miły gadżet. Co więcej chcemy by ten gadżet cieszył Was, więc dajemy wam szanse wyboru. Wypowiedzcie się. Kubki, pluszaki, koszulki, długopisy, breloczki, smycze, podstawki pod pachnące świeczki??
To przychodzi mi do głowy... Moją głowę zaprząta los promomaniaka, więc pomóżcie swoją kreatywnością.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rafal$
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 22, 2009, 18:19:11 » |
|
Super pomysł! Ja proponuje T-shirt'y, czapeczki z logo Promomaniak.....
pozdr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marcin
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 22, 2009, 18:23:01 » |
|
Hym... a może torby na zakupy? Takie nie byle jakie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzewelajna
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 22, 2009, 18:38:53 » |
|
po kolei moje opinie od 1-5 (1 - kiepski pomysł, 5 super) kubki - 5 pluszaki-4 koszulki-2 długopisy-3 breloczki-5 smycze-1 podstawki-3 t-shirt - patrz koszuli czapeczki-1 Pewnie pomyślicie, skoro tak oceniam, to żebym sama coś lepszego wymyśliła  Zastanowię się nad tym. Bo to naprawdę poważny temat - nie wymyślamy niespodzianek dla kogoś - tylko dla siebie. Muszę pomyśleć nad czymś co by mi się przydało i by było związane z promomaniakiem i by nie było zbyt wyszukane, żeby za dużo nie kosztowało  z tym ostatnim warunkiem może być kiepsko he he he  joke ale torby to nawet dobry pomysł - te takie ekology. jak mi coś wpadnie do głowy to nie omieszkam napisać
|
|
|
|
|
|
z pozdrowieniami ewelina =)
|
|
|
dzewelajna
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 22, 2009, 18:41:08 » |
|
ej a co wy na te bony - niby aktualnie są za 100 za 500 pkt, ale przecież jeszcze są 50-tki i 20-stki na rynku. a może kupony rabatowe. .... myślę dalej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EwKoz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 24, 2009, 19:01:53 » |
|
Jak dla mnie świetnym pomysłem byłoby właśnie włączenie również bonów o mniejszej wartości - za mniejszą ilość punktów, ponieważ nie każdy wierzy, że uda mu się zgromadzić aż 500 pkt., a to jest czynnikiem niezwykle zniechęcającym do aktywnego udziału...  Poza tym jak dla mnie świetne są torby na zakupy (w końcu o serwis o tematyce zakupów) oraz kubki (tych w mieszkaniu nigdy za wiele  Pozdrawiam wszystkich użytkowników 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EwKoz
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 24, 2009, 22:00:46 » |
|
Ach...wpadłam przed chwilą na jeszcze jeden pomysł na gadżet, co myślicie o ręcznikach z nadrukiem promomaniak??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rafal$
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 24, 2009, 22:20:41 » |
|
EwKoz masz rację - zmienimy pułap punktów, będzie wystarczać 250 punktów by dostać 50 pln Co do prezentu - to popieram najbardziej torby na zakupy.... nie dość, ze powiązany z misja witryny to jeszcze w miarę efektywny sposób promocji.
No i te kubki są bardzo wspierane poniżej...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 25, 2009, 08:46:29 » |
|
Ja popieram kubeczki, bony towarowe, kopony rabatowe, torby na zakupy, breloczki vel takie cosie na żetony do wozków, mimo braku zainteresowania, uważam ze smycze na klucze czy telefon to też byłby niezły pomysł, a t-shirty ... idą wakacje, możemy wymyślić ciekawy wzór i kolorystyke o zabawnym akcencie ;] Recznik.... czemu nie - plaża, jeziorko, może się powtarzam, ale idą wakacje  Torba to takie przesłanie "Z Promomaniakiem pójdziemy w świat!", a recznik "Z Promomaniakiem idziemy wszędzie!"  No i jak wspaniale prezentowałaby się na balkonie taka flaga "Promomaniak.pl"  A może właczymy te wszystkie nagrody...  P.S. Przewidujemy nagradzanie za różne formy aktywności  Edit: Nie podobało mi się to sobie zedytowałem tekst.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 25, 2009, 09:00:42 wysłane przez admin »
|
|
|
|
|
|
marcin
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 25, 2009, 09:46:27 » |
|
Podkładki pod myszki, albo myszki! Podkładki pod kubeczki coby biurko(ława) się nie brudziło od kawusi  A dla najwierniejszych w klubie karty debetowe Promomaniak Maestro Visa Electron! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzewelajna
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 25, 2009, 10:42:38 » |
|
ręczniki super pomysł, podkładki pod kubki - też. Ale chyba najlepszy - to był admina, żeby wszystkie pomysły urzeczywistnić. Podkładki pod myski nie używam, więc mi sie nie przyda. Smycze do kluczy też leżą w kącie. Mam tylko jedną - do pendriva. A może właśnie pendrive z logo  Albo zapach do samochou z promomaniakiem? Żeton do wózków też dobry pomysł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 25, 2009, 10:55:09 » |
|
Ooooo zapaszek i pendrive dobry pomysł  Co do włączenia wszystkiego to w sferze marzeń, trzeba przemyśleć i rozeznąć sie w możliwościach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzewelajna
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 30, 2009, 07:21:08 » |
|
no i kolejna robótka gotowa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 12, 2009, 16:31:54 » |
|
No to przekroczylismy kolejny punkt w planie, podlaczylismy nowy system punkow i udostepnilismy punktowanie koemtnarzy do artykulow. Na podstawie tego systemu zamierzamy niebawem punktowac inne komentarze, wrzucanie gazetek czy opisywanie promocji. Jednak ta funkcjonalnosc narazie jest zablokowana. Kiedy upewnimy sie w celowosci tego pomyslu, udostepnimy taka mozliwosc. Narazie zapraszam do komentowanai artykulow! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|