Aktualności: Forum zostało uruchomione!

Strona główna   Pomoc Szukaj  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: gazetki promocyjne  (Przeczytany 902 razy)
dzewelajna
Użytkownik
**

« : Maj 18, 2009, 15:01:31 »

jak można wrzucić tutaj całą gazetkę promocyjną Co?

z pozdrowieniami ewelina =)
rafal$
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Maj 18, 2009, 18:34:52 »

Uśmiech HEY
wyślemy Ci na mail'a instrukcje!
dzewelajna
Użytkownik
**

« Odpowiedz #2 : Maj 19, 2009, 08:56:54 »

Szok dzięki wielkie troszkę się tu zamotałam.  Duży uśmiech
 Mrugnięcie

dzewelajna
Użytkownik
**

« Odpowiedz #3 : Maj 19, 2009, 08:57:54 »

hmmm... troszkę zegarek wam źle działa na forum  - u mnie teraz jest 8.56 a nie 7.56

dzewelajna
Użytkownik
**

« Odpowiedz #4 : Maj 19, 2009, 09:37:54 »

ponawiam swoją prośbę bo jeszcze nic nie mam na skrzynce =(
a i chciałabym się zapytać odnośnie innej kwestii - dodawałam wczoraj multum produktów z opisami i zdjęciemi i kategorie dałam jako promocja bo nie wiedziałam jak to inaczej zakwalifikować a inne jako rabaty - bo sklep zaoferował na nie rabaty, nowe ceny i do tej pory nie są one zaakceptowane - dlaczego? czy coś nie tak zrobiłam czy beznadziejne były moje produkty? o co tu chodzi?

admin
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #5 : Maj 20, 2009, 08:53:57 »

Droga Dzewelajno, podziwiamy twój zapał Chichot

Teksty wpisywane w "Podaj informacje" trafiają na strone "Promocje" zobacz proszę jak to wygląda wówczas powinnaś łatwiej zrozumieć nasz zamysł. Zdanie z obrazkiem nie da się nazwać artykułem czy opisem promocji. A nawet jeśli to dość ubogim opisem.
Chcemy aby przekazywane tu informacje były użyteczne dla internautów i przejrzyste. Produkty opisujemy my w dziale "Ceny" według ściśle określonych zasad co daje porządek. Być może niebawem udostępnimy internautom możliwość wpisywania produktów.

W ramach zachęty damy Ci trochę punktów za poświęcony czas bądź zatwierdzimy kilka twoich tekstów. Zachęcamy do pisania podobnych jak te znajdujące się w dziale "Promocje".
dzewelajna
Użytkownik
**

« Odpowiedz #6 : Maj 20, 2009, 08:57:52 »

dzięki i sory za bałagan =)
nie mogłam znaleźć żadnej instrukcji i myślałam, że to własnie o to chodzi. A czy mogę jakoś wkleić całą gazetkę?
sory, że zabieram wam czas ale chciałabym lepiej poznać wasz "system" gdyż stronka bardzo mi przypadła do gustu i uważam wasz pomysł stworzenia takiej strony za bardzo wspaniałomyślny.
Jeszcze raz przepraszam za wprowadzony bałagan =)
I prosze o odpowiedź czy jako zarejestrowany użytkownik mogę wprowadzać tylko i wyłącznie promocje, czy coś więcej Co?Co??
« Ostatnia zmiana: Maj 20, 2009, 09:19:23 wysłane przez dzewelajna » Zapisane

admin
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #7 : Maj 20, 2009, 09:27:34 »

No bałaganu nie ma ;]

Moduł wrzucania gazetek dla użytkowników istnieje, jednak na razie testujemy go i rozmyślamy nad jego funkcjonalnością, ze względu na serwer oraz zapasowe serwery. Gazetki zajmują bardzo dużo miejsca, gdyż są cięte na wiele plików, aby można było wygodnie oglądać(przybliżać).
Jeśli znajdą się chętne osoby to z pewnością przyspieszymy prace nad tym.

Właśnie stworzyłem dział dotyczący gazetek oraz wątek, w którym można dodawać swoje propozycje nowych gazetek Mrugnięcie
dzewelajna
Użytkownik
**

« Odpowiedz #8 : Maj 20, 2009, 12:04:35 »

mam jeszcze pytanie
wkleiłam nowość - drukarkę i chciałabym się dowiedzieć co do zasad wklejania promocji
bo nie rozumiem dlaczego było to zakwalifikowane jako nielegalne
nie chodzi o to,że się buntuje czy coś tylko po prostu chciałabym się dowiedzieć o powody takich komentarzy, żebym mogła w przyszłości tego uniknąć.
tak samo jest z odrzucaniem.
Myślałam, że kubek na dzień mamy za 29,99 zamiast 39,99 jest promocją ale widać się myliłam.
Więc tak wywnioskowałam, że nadawał by się on nie do promocji tylko do konkretnych produktów tak? dobrze myślę?
Przez jakiś czas będę pewnie zawracała głowę głupimi pytaniami ale jestem nowa i chce uniknąć jakiś przypadkowych wpadek

admin
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #9 : Maj 20, 2009, 12:53:18 »

Napisałem Ci wiadomość prywatną. W menu forum "Moje wiadomości"

Problemem jest ogólnie fakt, że teksty dostępne na serwisach internetowych są chronione prawami autorskimi i nie wolno ich sobie przywłaszczać.
« Ostatnia zmiana: Maj 20, 2009, 13:24:34 wysłane przez admin » Zapisane
admin
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #10 : Maj 20, 2009, 15:16:57 »

Temat wyczerpany mam nadzieję, zamykamy. W razie nowych pytań prosze rozpoczać nowy wątek Uśmiech
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!

Copyright ©2008 Lan Set. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu | sitemap
Synomix