Aktualności: Forum zostało uruchomione!

Strona główna   Pomoc Szukaj  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Rusza forum dla wszystkich.  (Przeczytany 12878 razy)
admin
Administrator
Ekspert

« : Maj 18, 2009, 14:31:17 »

Witamy serdecznie.

Z chwilą obecną forum jest dostępne dla wszystkich, również niezalogowanych użytkowników.
Cześć naszych drogich promomaniaków może swobodnie po zalogowaniu korzystać z forum, tyczy się to głównie młodszej grupy. Natomiast starsi użytkownicy, którzy rejestrowali się zanim zaczęliśmy myśleć o podpięciu forum nie posiada takich uprawnień.
Cały czas systematycznie będziemy dodawać uprawnienia tym którzy jeszcze ich nie posiadają.

Ważne: Uprawnienia będą dodawane osobom, które zalogują się przynajmniej raz od tego momentu na Promomaniaku.

Mimo tego problemu, wszysty którzy po zalogowaniu na Promomaniaku nie będą również zalogowani na forum moga pisać jako goście. Dla porządku prosimy podpisywać się loginem z Promomaniaka.

Za niedogodności przepraszamy, mając jednocześnie nadzieję, iż nasza praca odbije się Waszym uznaniem.

Pozdrawiamy, zespół Promomaniak.pl
Loczek
Gość
« Odpowiedz #1 : Maj 18, 2009, 14:47:49 »

Bardzo fajnie!

Nie wiem czy nie mam uprawnień, loguje się i loguje mnie poprawnie a tu pisze żebym się zalogował.
Nie mam uprawnień?Co? Dodajcie mi.
Pakun
Gość
« Odpowiedz #2 : Maj 18, 2009, 15:10:48 »

Hej Loczek
Też tak mam. Wyżej jest napisane, że nie mamy uprawnień. Wystarczy przeczytać dokładnie Mrugnięcie
Długo trzeba czekać na uprawnienia?
Będzie można teraz komentować promocje na promomaniaku?
admin
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #3 : Maj 18, 2009, 15:15:28 »

Loczek miedzy innymi tak się objawia brak uprawnień do forum.

Pakun: Tak, był czas że nie można było dodawać komentarzy. Modyfikowaliśmy wówczas forum.
Teraz będzie już można komentować promocje z gazetek oraz artykuł o promocjach.

Będziemy co kilka dni zbiorczo dodawać uprawnienia aktywnym użytkownikom. Was już podpinamy.
Loczek
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : Maj 18, 2009, 15:37:05 »

Dzięki Chichot
rafal$
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #5 : Maj 18, 2009, 18:36:28 »

pytanie tylko kto będzie moderatorem, żeby zaraz nie zapachać całego forum......
admin
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #6 : Maj 20, 2009, 08:57:31 »

Narazie moderatorami forum będą moderatorzy Promomaniaka, jednak wraz z rozwojem forum chętnie przydzielimy prawa moderatorów aktywnym forumowiczom.

O bałaganie na forum nie ma mowy Mrugnięcie
admin
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #7 : Maj 27, 2009, 12:49:36 »

Użytkownikom, którzy nie mieli dostępu do forum, a byli w ostatnim czasie aktywni, wysłaliśmy rejestracje na forum.
Ponieważ pozostali użytkownicy dawno nie byli aktywni, a dzisiaj odwiedził nas i dokonał nieutoryzowanego wpisu spamerski robot, z chwilą obecną zamykamy możliwość wpisów na forum dla niezalogowanych użytkowników.

Pozdrawiam.
dzewelajna
Użytkownik
**

« Odpowiedz #8 : Maj 27, 2009, 13:17:24 »

jestem za ( a nawet przeciw he he he). walczmy z robaczkami =) nawet tymi w jedzonku.

z pozdrowieniami ewelina =)
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!

Copyright ©2008 Lan Set. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu | sitemap
Synomix